2016. május 29., vasárnap

Május 29. Stabil állapotban

Bogi állapota stabil. Ami azt jelenti, hogy a keringése és a légzése is jó! :) Egy kis oxigént még kap, de anélkül is jól érzi magát. Az étvágya is kezd visszajönni, ami nagyon jó hír! A következő lépcsőfok ugyanis a cumisüvegből való ivászat megtanulása. Ezt egy kicsit nehezíti, hogy fáj a torka, de úgy tűnt ma, hogy az éhsége még ennél is nagyobb... :)
Azt a néhány gyógyszert, amit még kap infúzióban, azt is csökkentik már. Sajnos most jönnek ki az altató és a fájdalomcsillapító szereknek az utóhatásai. Konkrétan elvonási tünetei vannak. Emiatt többször sírt is, ami nagyon nehéz volt érzelmileg. Nehéz, hogy nem tudunk rajta segíteni. Azonban biztat, hogy ez velejárója a gyógyulásának.

Ma sokat beszélgettünk a nővérekkel. Jó volt abban a környezetben kiszakadni a "szokásos kérdéskörből" és mindenféle másról is beszélgetni. 
Kiderült, hogy szívesen fogadnak mindenféle plüss állatkát, mert jó dekorációnak is, de pl. ajándékba is tudják adni, "bújós" állatkának is tudják ajándékozni. Ezért arra gondoltunk, hogy ha valaki úgy gondolja, hogy van felesleges, karitatív célra szánt állatkája, akkor azt mi örömmel bevisszük a kórházba. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése