2016. május 26., csütörtök

Május 26. újabb jó hírek!

Bogi tegnapi napja és az éjszakája stabil volt. A keringése nem ingott meg.

Délelőtt kiszedték a pocakjából és a mellkasából a csöveket! Teljesen jól viselte. Alapvetően jól van! A keringéstámogató gyógyszereket szépen lassan, de csökkentik. Úgyszintén a lélegeztetést is! Egy kicsit még ödémás a hasa és mellkasa (azaz szalonnás :)), ezért vízhajtót kap, de pisil is rendesen. 

A Kisasszony közben ébredezik, már többször nézelődött, mozog. Ezek mind nagyon jó hírek! :) Most türelemmel kell várnunk, hogy a segítséggel, de alapvetően magától megerősödjön. Szép lassan a gyógyszerek is majd abbamaradnak. Ha az ödémája is annyira lecsökken, akkor megpróbálják levenni a lélegeztetőgépről. Ez az egész egy nagyon összetett, soktényezős folyamat, ami nagyon kis lépésekkel, de halad. Úgyhogy a mi feladatunk most a várakozás.

Rákérdeztünk ma az ominózus kamrafunkciókra (ezzel kezdődött minden). Korábban azt mondták, hogy látványra is javult. Ma azt mondta a Doktornő, hogy a bal kamra értékei szinte megegyezik egy ilyen korú egészséges gyerek értékeivel! :) A jobb kamra is javult, de neki még kell erősödnie.

Vannak még nyitott kérdések, de bizakodunk és biztatjuk Bogit! Minden nap kétszer is tudunk Vele találkozni. Minden alkalommal elmondom Neki, hogy milyen nagyon büszkék vagyunk rá, milyen sokan gondolnak rá, imádkoznak érte, drukkolnak neki.

Nagyon köszönjük a rengeteg támogatást Nektek, az imákat, üzeneteket, leveleket!
Köszönjük, hogy velünk vagytok!

1 megjegyzés:

  1. Kedves Anna és Bence!
    Micsoda erő van ebben a blogban! - ahogy lépésről lépésre, minden aggodalom és bizonytalanság közepette is szinte érzékelhetően az Istenben való hit, bizalom és elfogadás erejével tudtátok elénk tárni a napi történéseket. Köszönet érte. Boginak pedig kívánom, hogy tovább erősödjön, gyógyuljon, s ezt a blogot olvasva utólag ismerje csak fel milyen beteg is volt ő valaha.

    VálaszTörlés