2016. május 27., péntek

Lassan, de egyre jobban van!

Ma megint csökkentették a gyógyszereit. Az ödémája olyan jól lejött, hogy már nem kap infúzióban folyamatosan  vízhajót!

Már a lélegeztető gépről is fokozatosan szoktatják le. (Ez azt jelenti, hogy egyre kevesebbet dolgozik a gép, neki is hozzá kell "dolgoznia") Délután azt mondták, hogy ha minden ilyen jól halad, akkor akár már ma este vagy legkésőbb a holnapi nap folyamán megpróbálják levenni a lélegeztető gépről.

Bogi ma már sokkal éberebb volt, mint tegnap. Egész sokat nézelődött. Ugyan a lélegeztető gép miatt nincs hangja, de mikor beszéltem hozzá többször is sírt. Azt mondták, hogy ez normális ilyenkor. Azért nekem nagyon rossz érzés volt őt így otthagyni. Viszont jó látni, hogy megismert!

Egyelőre még viszonylag kevés anyatejet kap a pocakjába, de azt mondták, ha beindul rendesen a gyomra, akkor az infúziók nagy részét el is tudják venni, és akkor elindulunk a hazafelé vezető úton!

2 megjegyzés:

  1. Nagyon köszönjük, hogy ilyen alapos tájékoztatást kapunk és persze a legjobb, hogy jó híreket. Hálát adunk Istennek a javulásért és Értetek. Imádkozunk. Szeretettel: Kati és Bence

    VálaszTörlés
  2. Nemsokára öten fogtok egy közös családi képen mosolyogni! Addig is Ti tartsatok ki és legyetek erősek, mi imádkozunk.
    Sok sok szeretettel Istiék

    VálaszTörlés