2016. június 18., szombat

Június 17. Az első kontroll

Pénteken megvolt az első „otthonról menős" kontroll. Bogi állapota jó, javulgat. A szívén korábban látott víz már eltűnt, ezért a vízhajtót csökkentette a doktornő, így már „csak" 5 féle gyógyszert kap. A visszaáramlás még mindig olyan mértékű, hogy figyelni kell rá. Másfél hét múlva kell megint kontrollra vinni.

 

Egyébként Bogi állapota az elmúlt napokban nem változott nagyobb mértékben. Sokat eszik, változóan alszik. Mostanában talán kicsit többet sír, de lehet, hogy csak fokozott odafigyelést igényel. Sokat nézeget, figyel, mosolyog. Nagyon szereti, ha testvérei odabújnak mellé. Már egész sokat erősödött, ma már láttuk pár másodpercre hasonfekve alkaron megtámaszkodni. Egyre ügyesebben tartja a fejét. Ez azért nagy szó, mert a mellkasán lévő vágás miatt még gyengébb volt.

Nagyon hálásak vagyunk a Jóistennek, hogy ez a hős kislány velünk lehet!

Nektek is nagyon köszönjük a sok, különféle támogatást, akár komatál, akár egy bátorító üzenet, akár egy tartalmas beszélgetés, gyerekvigyázás formájában kaptunk tőletek. Nélkületek nem tudnánk így ezt a feladatot megoldani!

1 megjegyzés:

  1. Örülünk a híreknek és Veletek vagyunk imádságban, szeretettel: Kati és Bence

    VálaszTörlés