2016. augusztus 26., péntek

Az augusztusi kontroll

Olyan jó, hogy már ilyen címet írhatunk: augusztusi kontroll! :)
Szuper, mert Bogi annyira jól van, hogy a következő csak novemberben lesz!


Bogi jól van! Szépen fejlődik, gyarapszik. Már több, mint 6,5 kg. (Elvileg egy szívműtéthez minimum a 6 kg elérését megpróbálják megvárni.) 
Sokat gagyog, mosolyog, és pár hete már meg is fordult a hátáról a hasára, bár ezt a tudományát az elmúlt két hétben nem igazán mutogatja. 
Viszont nagyon frontérzékeny. Ha erősebb front érkezik, előtte egy fél órával már nagyon nehezen megnyugtatható, nyűgös.












Az augusztusi kontrollon azt mondták, hogy a lyukaknál minden rendben van! Bogi szervezete egyelőre nagyon jól tolerálja az erős visszafolyást. Ha jól értettem az van, hogy ez a billentyű hiba organikus eredetű. Azt mondták ez magától javulni nem tud. Amennyire szakmailag én le tudom írni: Ez a billentyűt háromszög alakot formáz. Összecsukódva úgy néz ki, mint a mercedes jel. Mivel az egyik lyuk pont a billentyű alatt eredt oda be kellett tenni egy foltot. Ahogy azt a foltot rögzítették, az egyik öltés valószínűleg meghúzta ennek a billentyűnek a száját, tehát nem tud teljesen összehúzódni. Azt reméljük, hogy Bogi szervezete továbbra is ilyen jól fogja tolerálni ezt az állapotot, és akkor nem kell reoperálni és plasztikázni azt a billentyűt.


Nagyon hálásak vagyunk a GOKI összes orvosának és nővérének, hogy megmentették Bogit!

Nektek is nagyon köszönjük, hogy velünk voltatok, hogy végig tudhattuk, hogy nem vagyunk egyedül! Sokkal könnyebben vészeltük át veletek ezt az időszakot! Rengeteg erőt adott! Nagyon hálásak vagyunk és örülünk, amiért velünk lehet hős kislányunk, Bogi, akinek kettő születésnapja is van!


Reméljük ezentúl sokkal ritkábban jelentkezhetünk. Azért minden kontrollról legalább pár szóban beszámolunk.


KÖSZÖNÜNK NEKTEK - MINDENT!

Bogi és a család: Anna, Bence, Bendi, Julcsi







2 megjegyzés: