2016. november 19., szombat

Fél éve volt a műtét! - újabb kontroll, hálaadás




Kedves Mindnyájan!

Holnap lesz fél éve, hogy Bogi 7 órás, életmentő nyitott szívműtétre adtuk át. Hála Istennek azóta Bogi nagyon jól van! Eleven, huncut 7 hónapos, 7,5 kg-os kis(nagy)lánnyá cseperedett. 

A héten voltunk újabb kontrollon. Gyakorlatilag csak pozitív híreket kaptunk! :) A visszafolyás mértéke nagyban javult. Az a pici lyuk, ami a műtét után "keletkezett" ugyan látszik, de annyira picike, hogy nem bemérhető! Egy újabb gyógyszert hagyhatott el! Így már csak egy félét szed!

Nem tudjuk elégszer leírni és elmondani, hogy mennyire hálásak vagyunk, hogy Bogi ennyire jól van! Hálásak vagyunk a GOKI minden dolgozójának akik nagyban hozzájárultak gyógyulásához és Istennek, hogy megélhetjük ezt a csodát.És természetesen nektek, akik rendületlenül imádkoztatok és gondoltatok ránk! Nélkületek ez nem így történt volna. Köszönjük, hogy mellettünk álltatok a nehéz időkben is. 

Örülnénk, ha boldogságunkban is osztoznátok!

Ezért szeretettel hívunk és várunk Bogi keresztelőjére, ami egy hálaadó mise keretében lesz 2016. december 4-én 16:00-tól a Kelenföldi Szent Gellért Plébánián. (1115  Budapest, Bartók Béla út 149.)

Nagyon örülnénk, ha velünk tudnátok ünnepelni!

Utána ne szaladjatok el, folytassátok velünk az ünneplést a helyszínen egy kis agapé keretében!

Várunk Titeket!
Anna és Bence