2016. július 6., szerda

Hurrá, nyaralunk!

Bocsánat, hogy eddig nem írtunk, nem sikerült nyugodtan gép elé kerülnünk, de most igyekszünk mindent (és mindenkit) kár-pótolni.

Múlt hét kedden voltunk a szokásos kontrollon, ahol Bogi gyógyszereit megint csökkentették. Az állapota jó! :) A visszafolyás még mindig jelentős, oda kell rá figyelni. A következő kontroll időpontja 6 (azaz hat!) hét múlva lesz! Ilyen sokat Bogi még soha nem volt távol a GOKI-tól! Szerintünk ez egy újabb igazolása annak, hogy Bogi egyre jobban van! Elvittük a tőletek kapott plüssöket is. Nagyon hálásak voltak érte! Köszönjük!!!
(A visszafolyás a jobb kamra és pitvar közötti billentyűnél van. Emiatt a jobb kamrafunkciója nem tökéletes. Erre kap gyógyszereket, amikre jól reagál egyelőre. Mi nagyon reméljük és hisszük, hogy Bogi jól fogja tolerálni ezt a helyzetet és akár még javulhat is ez a visszafolyás. Van esély rá, nem is kevés, hogy a nagy megterhelésből ahogy helyre áll a megnagyobbodott szívfél, összébb megy, így a visszafolyás sem lesz akkora.) 
A Doktornő azt mondta, hogy mehetünk közösségbe, csak kerüljük a beteg gyerekeket. Nyaralni is mehetünk. :)

Bogi nagyon sokat mosolyog, figyelmesen néz, olykor "gagyog" is. Nagyon jól tartja a fejét is, már a könyökén is támaszkodik. Igényli a foglalkozást, ezt rendszeresen és jól hallhatóan jelzi is. A hangja is szépen javult, szerintem még hangosabb is lesz... :)

Gyakran okoz nehezebb (ez az "édes nehézség") perceket az az erős makacssága, ami a kórházi mélypontokon is átsegítette. De ez legyen a legnagyobb problémánk!


Néhány napja már lent vagyunk a Balatonon, ami mindenkinek nagyon jó. Bogi sokat van a jó levegőn. Az otthoni meleget elég nehezen viselte, itt sokkal nyugodtabb. Azt is megtanultuk, hogy neki a köménytea nem segít a hasán, sőt... A "nagyok" is élvezik a kertet; bicikliznek/motoroznak, kapálnak, gereblyéznek, stb. Most folyik az itthoni összecsiszolódás, az elmúlt időszak feldolgozása mindenkiben. Szerencsére Bence talált munkát, ráadásul nem is túl messze, de csak augusztusban fog kezdeni. Így még van egy kis közös időnk. :)

Nagyon köszönjük a rengeteg jót, amit Tőletek is kaptunk és kapunk! 
Nagyon hálásak vagyunk, hogy most ennyi jó dolog történik velünk!

Ha addig nem, a következő kontroll után biztosan jelentkezünk.

Pár kép rólunk:


Már így tudok nézelődni! :)


Apuval is szoktam beszélgetni:


Julcsival így "barátnőzünk"


Reggelente van, hogy bandázunk


Úgy élvezem én az ultrahangot... és a szüleim is :)